AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye et yedirmek

Kahve falında kediye et yedirmek

Kahve falında kediye et yedirmek kazancın devamlı olacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kederleneceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediye et yedirmek gördüyseniz:

  • Bir süre için olaylara müdahale etmemenizde fayda var.

Kahve falında birinin kedi eti yediğini görmek rakiplerini geride bırakacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kedi eti yediğini görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi eti yediğini görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediye et yedirmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin kediyi yediğini görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında kedinin yavrusunu yediğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin yemek yediğini görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin kediyi yediğini görmek sorunlar altında ezileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir