AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek

Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek

Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işarettir.

Kahve falında birinin karpuz yediğini gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Kahve falında başkasının karpuz yediğini görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek yapılan hataların tekrarlanacağına, yanlış bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, günahkâr olacağına tabir olunur.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işarettir.

Kahve falında birine karpuz yedirmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, önemli atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında karpuz yedirmek başarılarının çoğalacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir