AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine karpuz yedirmek

Kahve falında birine karpuz yedirmek

Kahve falında birine karpuz yedirmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, hatalarından erken döneceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulur.

Kahve falında birine karpuz yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Kahve falında karpuz yediğini görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Kahve falında birine karpuz yedirmek karşılıksız bırakmayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini görmek ailesini de mutlu edeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında karpuz yedirmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında başkasının karpuz yediğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir