AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının karpuz yediğini görmek

Kahve falında başkasının karpuz yediğini görmek

Kahve falında başkasının karpuz yediğini görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, ticaret hayatına atılacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının karpuz yediğini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine karpuz yedirmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz yediğini görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir