AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz yedirmek

Kahve falında karpuz yedirmek

Kahve falında karpuz yedirmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortak edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz yedirmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek rızkın ve kısmetin artacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine karpuz yedirmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında karpuz yedirmek onu yalnız bırakmayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının karpuz yediğini görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulur.

Kahve falında karpuz yediğini görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir