AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye karpuz yedirmek

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birine karpuz yedirmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek kendisine olan güveninin azalacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz yedirmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir