AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek nitelik ve farklılık geleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek hem hayatının kurtulacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini görmek güzel davetler alacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz yedirmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek üzüntülü haberler alacağına, istediği yola çıkacağına delalettir.

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz yediğini görmek istediği makama geleceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine karpuz yedirmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir