AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına karpuz yedirmek

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek gördüyseniz:

  • Engellere odaklanan kişilerden uzak durup, olayların aydınlanmasını bekleyin.

Kahve falında bebeğe karpuz yedirmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine inanılır.

Kahve falında başkasına karpuz yedirmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karpuz yediğini görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında birine karpuz yedirmek kazançlı işler yapacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının karpuz yediğini görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında karpuz yedirmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının karpuz yediğini görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye karpuz yedirmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, devlete hizmet etmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir