AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavun karpuz yediğini gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz sizi bile şaşırtacak derecede düzelebilir.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz dağıtmak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında karpuz ve kavun görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, elin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında kavun karpuz tarlası görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine işarettir.

Kahve falında karpuz vs kavun görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavun karpuz satmak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun yemek yeni bir iş olanağı yakalamaya, güven kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında karpuz vs kavun tarlası görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir