AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin karnının şiştiğini görmek

Kahve falında birinin karnının şiştiğini görmek

Kahve falında birinin karnının şiştiğini görmek ailesinin de büyük olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına inanılır.

Kahve falında birinin karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • Bazı işler veya konular hakkında sizin yol haritanız veya kafanızda olabileceklere dahil düşünceler netleşmiş olsa bile, diğerleri, kendi bildikleri gibi davranmaya veya kendi bildikleri yoldan gitmeye niyetli olabilirler.

Kahve falında karnın şiştiğini görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, iyilik bulacağına inanılır.

Kahve falında karnın şiş olduğunu görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, düzenli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnının şiş olduğunu görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin karnının şiştiğini görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının karnını şiş görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, olumsuz haberler alacağına inanılır.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnının şiştiğini görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir