AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnı şiş kadın görmek

Kahve falında karnı şiş kadın görmek

Kahve falında karnı şiş kadın görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında karnı şiş kadın gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin karnını şiş görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnın şiş olduğunu görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına inanılır.

Kahve falında karnı şiş birini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının karnını şiş görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalettir.

Kahve falında karnının şiştiğini görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalettir.

Kahve falında birinin karnının şiştiğini görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir