AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının karnını şiş görmek

Kahve falında başkasının karnını şiş görmek

Kahve falında başkasının karnını şiş görmek adeta havalara uçacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, eline büyük paralar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının karnını şiş gördüyseniz:

  • Beklenmeyeni beklemelisiniz.

Kahve falında birinin karnının şiştiğini görmek zafer ve zenginlik getireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında karnın şiş olduğunu görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında karnı şiş birini görmek doğru olanı seçeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Kahve falında karnı şişmiş görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında karnını şişmiş görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında karnında şişlik görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini karnı şiş görmek yeni bir iş bulacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir