AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnın şiş olduğunu görmek

Kahve falında karnın şiş olduğunu görmek

Kahve falında karnın şiş olduğunu görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, lüksünün artacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnın şiş olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ismini herkese duyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında karnı şiş birini görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnın şiştiğini görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini karnı şiş görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karnında şişlik görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının karnını şiş görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin karnını şiş görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir