AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının şiş olduğunu görmek

Kahve falında karnının şiş olduğunu görmek

Kahve falında karnının şiş olduğunu görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, bereketli işlere gireceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet eder.

Kahve falında karnının şiş olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Kahve falında karnı şiş bebek görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında birinin karnını şiş görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnının şiştiğini görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında karnını şişmiş görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına inanılır.

Kahve falında birinin karnının şiştiğini görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında birini karnı şiş görmek yüküne ortak olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnın şiştiğini görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir