AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının şiştiğini görmek

Kahve falında karnının şiştiğini görmek

Kahve falında karnının şiştiğini görmek kurulu düzeninin olacağına, ayıplı yolara sapacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, fedakârlıklar yapacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • Popülerliğiniz artıyor.

Kahve falında karnın şiştiğini görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında karnı şiş birini görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında karnı şiş görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında karnın şiş olduğunu görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke inanılır.

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karnı şişmiş görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında şişlik görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birini karnı şiş görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir