AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret eder.

Kahve falında karnının şiş olduğunu görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, rızkının da genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında karnı şişmiş görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalettir.

Kahve falında birini karnı şiş görmek şifa göreceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karnın şiştiğini görmek kısmetlerin artacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında karnı şiş bebek görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnında şişlik görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir