AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnın şiştiğini görmek

Kahve falında karnın şiştiğini görmek

Kahve falında karnın şiştiğini görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında karnın şiştiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir.

Kahve falında karnı şiş görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında karnının şiştiğini görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında birini karnı şiş görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine alamet eder.

Kahve falında karnın şiştiğini görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnın şiş olduğunu görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnının şiş olduğunu görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, borçları varsa ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin karnının şiştiğini görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, bunun için her gün şükredeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir