AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin karnının ağrıdığını görmek

Kahve falında birinin karnının ağrıdığını görmek

Kahve falında birinin karnının ağrıdığını görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ona kol kanat gereceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin karnının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun.

Kahve falında karnın ağrıdığını görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin karnının ağrıdığını görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnı ağrımak zahmet veren işlerin artacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnının ağrıdığını görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, talihinizin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belinin ağrıdığını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına inanılır.

Kahve falında bacağın ağrıdığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarının ağrıdığını görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında kolu ağrımak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir