AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnı ağrımak

Kahve falında karnı ağrımak

Kahve falında karnı ağrımak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalettir.

Kahve falında karnı ağrımak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili büyük gelişmeler olabilir.

Kahve falında karnının ağrıdığını görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında karnı ağrımak evlatların hayırsız çıkacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin karnının ağrıdığını görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnın ağrıdığını görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gözünün ağrıdığını görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarının ağrıdığını görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin dişinin ağrıdığını görmek gururlu bir hayat süreceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolu ağrımak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir