AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnın ağrıdığını görmek

Kahve falında karnın ağrıdığını görmek

Kahve falında karnın ağrıdığını görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnın ağrıdığını gördüyseniz:

  • Belli konularda fazlasıyla gayret gösterdiniz ya da üzerinize düşeni veya gerekli olanı yaptınız.

Kahve falında birinin karnının ağrıdığını görmek kalp kırıklığına neden olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında karnı ağrımak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnının ağrıdığını görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karnın ağrıdığını görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş ağrıdığını görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gözü ağrımak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Kahve falında belin ağrıdığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulur.

Kahve falında kolunun ağrıdığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir