AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu ağrımak

Kahve falında kolu ağrımak

Kahve falında kolu ağrımak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kolu ağrımak gördüyseniz:

  • Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır.

Kahve falında kolu ağrımak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Kahve falında kolunun ağrıdığını görmek yokluğa düşeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ayağın ağrıdığını görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sırtının ağrıdığını görmek yolunda huzurla devam edeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine işarettir.

Kahve falında ağrıdan ağlamak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, büyüleyeceğine delalet eder.

Kahve falında böbreklerinin ağrıdığını görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında dişini ağrıdığını görmek ömür boyu süreceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının ağrıdığını görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir