AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinin ağrıdığını görmek

Kahve falında belinin ağrıdığını görmek

Kahve falında belinin ağrıdığını görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, iyi hissedeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında belinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Bilgi, tecrübe veya yeteneklerinizi arttırmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında belin ağrıdığını görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kolaylığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belinin ağrıdığını görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beli ağrımak rahat bir dönem yaşanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin karnının ağrıdığını görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin dişinin ağrıdığını görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin ağrıdığını görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına işaret eder.

Kahve falında gözü ağrımak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalettir.

Kahve falında kulağı ağrımak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir