AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının ağrıdığını görmek

Kahve falında karnının ağrıdığını görmek

Kahve falında karnının ağrıdığını görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, konuşmaz olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, zafer elde edileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, zor günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında karnın ağrıdığını görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işarettir.

Kahve falında birinin karnının ağrıdığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnının ağrıdığını görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında karnı ağrımak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun ağrıdığını görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında dizleri ağrımak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında bir yeri ağrımak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında bacağı ağrımak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir