AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağın ağrıdığını görmek

Kahve falında bacağın ağrıdığını görmek

Kahve falında bacağın ağrıdığını görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, kurulu düzenin bozulacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında bacağın ağrıdığını gördüyseniz:

  • Kendinize bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında bacağın ağrıdığını görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yani babasına benzeyeceğine delalettir.

Kahve falında bacaklarının ağrıdığını görmek kötü yollara gireceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında bacağı ağrımak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, maddi olanaklarının artacağına yorulur.

Kahve falında bacağının ağrıdığını görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı ağrımak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında azı dişinin ağrıdığını görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belin ağrıdığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir