AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının ağrıdığını görmek

Kahve falında ayaklarının ağrıdığını görmek

Kahve falında ayaklarının ağrıdığını görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Kahve falında ayakları ağrımak namının yürüyeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ayağının ağrıdığını görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağın ağrıdığını görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ayağının ağrıdığını görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı ağrımak hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarının ağrıdığını görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbinin ağrıdığını görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişin ağrıdığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir