AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin karnını şiş görmek

Kahve falında birinin karnını şiş görmek

Kahve falında birinin karnını şiş görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, yarınlarına umutla bakacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin karnını şiş gördüyseniz:

  • Kalabalık eğlence yerlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında karnı şiş görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin karnının şiştiğini görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karnı şiş birini görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, dinç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin karnını şiş görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnının şiştiğini görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, işe giren herkesin kalkınacağına inanılır.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalettir.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir