AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnı şiş görmek

Kahve falında karnı şiş görmek

Kahve falında karnı şiş görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, söz sahibi olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında karnı şiş gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında karnı şiş birini görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, süzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının karnını şiş görmek ümitlerinin son bulacağına, güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında birinin karnını şiş görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulur.

Kahve falında karnını şişmiş görmek sorumluluk alacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında karnının şiş olduğunu görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında karnın şiştiğini görmek hayata karşı cesaretleneceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir