AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnı şiş birini görmek

Kahve falında karnı şiş birini görmek

Kahve falında karnı şiş birini görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında karnı şiş birini gördüyseniz:

  • Beklentilerinize göre ilişkiye mesafe getirebilir veya tam tersi uzlaşma sağlama amacı güdebilirsiniz.

Kahve falında birinin karnının şiştiğini görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, güzel davetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnını şişmiş görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnı şiş bebek görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında şişlik görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının karnını şiş görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir