AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, eşit davranılacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini gördüyseniz:

  • Size borçlu kişiler veya borçlu olduklarınız hareketlerinizi kısıtlıyor.

Kahve falında karnında şişlik görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında karnı şiş bebek görmek huzurlu bir insan olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnı şişmiş görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnı şiş birini görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karnın şiştiğini görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini karnı şiş görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir