AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kafasını ezmek

Kahve falında kedinin kafasını ezmek

Kahve falında kedinin kafasını ezmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına yorulur.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek gördüyseniz:

  • İletişimin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında yılan kafası ezmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin kafasını ezmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında fare kafası ezmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında farenin kafasını ezmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek sevinç ve mutluluğa, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalettir.

Kahve falında birinin kafasını ezmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir