AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasını öpmek

Kahve falında birinin kafasını öpmek

Kahve falında birinin kafasını öpmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, prestij kaybı yaşanacağına, zinde kalacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kafasını öpmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında kafa öpmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında birinin kafasını öpmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kafasından öpmek hem eğleneceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kel kafa öpmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, kötü günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında kafayı öpmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında kedinin kafasının koptuğunu görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasını kazıtmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafada uğur böceği görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir