AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasını kazıtmak

Kahve falında kafasını kazıtmak

Kahve falında kafasını kazıtmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kafasını kazıtmak gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında kafayı kazıtmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, azap çektiğine alamet eder.

Kahve falında kafa kazıtmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasını kazıtmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet eder.

Kahve falında saçları kazınmış görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kazı yapıp altın bulmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yaban kazı tutmak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında saçı kazıtmak bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir