AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel kafa öpmek

Kahve falında kel kafa öpmek

Kahve falında kel kafa öpmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında kel kafa öpmek gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Kahve falında kel kafa öpmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kafanın kel olduğunu görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayatının tamamen altüst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, dedikodu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafanı kel görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, sohbetinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında kendi kafasını kel görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafayı kel görmek neredeyse kahrolacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir