AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa öpmek

Kahve falında kafa öpmek

Kahve falında kafa öpmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kafa öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kafa öpmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kel kafa öpmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasını öpmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, verdiği emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafayı öpmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasından öpmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında at kafalı insan görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz at kafası görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin kafasını koparmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir