AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada uğur böceği görmek

Kahve falında kafada uğur böceği görmek

Kahve falında kafada uğur böceği görmek çok mutsuz olacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafada uğur böceği gördüyseniz:

  • Beli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.

Kahve falında kafada uğur böceği görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak uğur böceği görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü uğur böceği görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı uğur böceği görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mavi uğur böceği görmek kısmetlerinin çoğalacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta uğur böceği görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında üç tane uğur böceği görmek üzüntülerinden kurtulacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda uğur böceği görmek isabetli adımlar atacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir