AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı öpmek

Kahve falında kafayı öpmek

Kahve falında kafayı öpmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, keyiflerinin yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafayı öpmek gördüyseniz:

  • Sizi heyacanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır.

Kahve falında kel kafa öpmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafayı öpmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında birinin kafasını öpmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasından öpmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kafa öpmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeytan kafası görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında kafasında ben görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kafanın kurtlandığını görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir