AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasından öpmek

Kahve falında kafasından öpmek

Kahve falında kafasından öpmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasından öpmek gördüyseniz:

  • Dışında kalmak istediğiniz konular ya da dikkate almadığınız tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kafasından öpmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında kel kafa öpmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kafayı öpmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa öpmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasını öpmek imkânların günden güne azalacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasında bit görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında hayvan kafası görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işaret eder.

Kahve falında kafasında sirke görmek kariyer planının altüst olacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir