AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kafasının koptuğunu görmek

Kahve falında kedinin kafasının koptuğunu görmek

Kahve falında kedinin kafasının koptuğunu görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin kafasının koptuğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerini sizi desteklemeleri için ikna edebilirsiniz.

Kahve falında ölü kedi kafası görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, solan yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında kedi kafası yemek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kafası kesmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi kafasının koptuğunu görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kafası kopmuş kedi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafası olmayan kedi görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, onlara hocalık edeceğine yorulur.

Kahve falında kedinin kafasını kesmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasında kedi görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir