AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasını kırmak

Kahve falında birinin kafasını kırmak

Kahve falında birinin kafasını kırmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kafasını kırmak gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında kafa kırmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasında bardak kırmak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında kafasını kırmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafada bardak kırmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafayı kırmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasını kırmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir