AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kötü kişilere yakın olacağına, yalan söylemeyeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize inanılır.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak gördüyseniz:

  • Profesyonel yaşamınızı ilgilendiren yeni bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, şöhret ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafada bardak kırmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında kafasında bardak kırmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak sevdiği insana kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında rakı bardağı kırmak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına inanılır.

Kahve falında bardağı atıp kırmak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet eder.

Kahve falında çok bardak kırmak onu hayallerine kavuşturacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir