AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada bardak kırmak

Kahve falında kafada bardak kırmak

Kahve falında kafada bardak kırmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kafada bardak kırmak gördüyseniz:

  • Olayları zorlama ihtiyacınızı belli bir sınırda tutmanızda fayda var.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kafasında bardak kırmak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafada bardak kırmak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulur.

Kahve falında çok bardak kırmak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu bardak kırmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su bardağı kırmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında kupa bardak kırmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir