AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı kırmak

Kahve falında kafayı kırmak

Kahve falında kafayı kırmak rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafayı kırmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen davetkar tavırlar olabilir.

Kahve falında kafayı kırmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak dinini yaşayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafada bardak kırmak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak fakirliğinin biteceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasını kırmak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını kırmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasında yumurta kırmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında kafasını kırmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir