AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak aşama kaydedeceğine, tartışma yaşayacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, rahatlığa erileceğine yorulur.

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bira şişesi kırmak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam şişe kırmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına alamet eder.

Kahve falında şarap şişesi kırmak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında içki şişesi kırmak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında şişe kırmak görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında soda şişesi kırmak bir organizasyona katılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında rakı şişesi kırmak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir