AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kafasını kırmak

Kahve falında başkasının kafasını kırmak

Kahve falında başkasının kafasını kırmak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kafasını kırmak gördüyseniz:

  • Yardıma hazır olmanız uzun vadeli etkisi olacak bir etki yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kafada bardak kırmak gıybet edeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işarettir.

Kahve falında kafasında yumurta kırmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasını kırmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kafayı kırmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işarettir.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kafasını kırmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında kafasında bardak kırmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafa kırmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, haram mala rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir