AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa kırmak

Kahve falında kafa kırmak

Kahve falında kafa kırmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, parasını dikkatli harcayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafa kırmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında kafa kırmak zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafayı kırmak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına inanılır.

Kahve falında kafasında bardak kırmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, asla harama bulaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kafasını kırmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasını kırmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kafada bardak kırmak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir