AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasını kırmak

Kahve falında kafasını kırmak

Kahve falında kafasını kırmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, zarar etmeyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasını kırmak gördüyseniz:

  • Belli bir durumu, iş birliğini ya da çalışmayı dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında kafasında yumurta kırmak çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafayı kırmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, malının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kafasını kırmak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine inanılır.

Kahve falında kafa kırmak işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kafasını kırmak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak hayallerde değişiklikler olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasında bardak kırmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir