AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kafasını kesmek

Kahve falında sevgilinin kafasını kesmek

Kahve falında sevgilinin kafasını kesmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • tamamlamak rahatlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında sevgilinin kafasını kesmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kafasını kesmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kafasını kesmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kafa kesmek sağlığına kavuşacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında atın kafasını kesmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin kafasını kesmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kafasını kesmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, en tepkedeki kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek işinden ve hayatından geri kalacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir