AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuzun kafasını kesmek

Kahve falında domuzun kafasını kesmek

Kahve falında domuzun kafasını kesmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, geçim derdinden kurtulacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında domuzun kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi, fazla sinirlenmeden önce, gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında domuzun kafasını kesmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Kahve falında domuz kafalı insan görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz kafası görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında domuz kesmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında domuz eti kesmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında domuzu kesmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, onu cesaretlendireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kafası kesmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kafası kesmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, başarılarının devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir