AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek kafası kesmek

Kahve falında inek kafası kesmek

Kahve falında inek kafası kesmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında inek kafası kesmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında inek kafası kesmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah inek kafası görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş inek kafası görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine inanılır.

Kahve falında kafası kopmuş inek görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kafası olmayan inek görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında inek kafası yemek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine inanılır.

Kahve falında inek kafası görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, günahlarından tövbe etmeye delalet etmektedir.

Kahve falında kafasız inek görmek ortaklarla aranın bozulacağına, sorunların kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir