AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam kafası kesmek

Kahve falında adam kafası kesmek

Kahve falında adam kafası kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, anne baba dualarının alınacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında adam kafası kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında adam kafası kesmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında kafasi kopmuş adam görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulur.

Kahve falında iki kafalı adam görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam kafası görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kel kafalı adam görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine yorulur.

Kahve falında kafası kopan adam görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasız adam görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir